Som tiden går…

Skrevet av Jorunn 23.01.2011

Svusj, så var enda en uke ved veis ende. Den har egentlig vært ganske innholdsrik, det er koselig når det skjer litt. På tirsdag besøkte Oliver, Elias og jeg oldemor i Sigdal. Spreke mormor blir faktisk 85 år i mars! Vi ble der i flere timer lengre enn det jeg hadde planlagt, sånn går det når det ene måltidet etter det andre blir servert. Mormor kan lage mat ja :)

Elias har allerede blitt tre måneder, og han vokser og vokser. På fredag var vi på kontroll på helsestasjonen, og der ble han både veid og målt. Han er hele 64 cm lang og veier 6,6 kg, en stor gutt med andre ord. Oliver var også med siden fredager er fridag for han i barnehagen, og han syntes lillebror trengte litt trøst og kos da han skrek til da vaksinene ble satt.

I januar/februar har vi en skikkelig bursdagsopphopning i vår familie. I løpet av 3,5 uke er det ikke mindre enn 5 bursdager som skal feires. Svogers var en liten tur innom i går, og da fikk vi snakket litt kjapt om hvordan vi skal organisere familieselskapet neste helg. Det blir kaffe og kaker hos oss til ære for fire av fem bursdags”barn”. Det første “ordentlige” selskapet her hjemme etter at vi flyttet inn faktisk, gleder meg til det :)

Jeg har ikke fått tatt noe særlig med bilder denne uken, så med denne bloggposten følger et bilde av Roar med sin (vår!) lille rocker på armen ;)

Legg igjen en kommentar