Min dag, hurra! :D

Skrevet av Jorunn 16.01.2011

Jeg hadde bursdag igår, og var så heldig å få pakke på senga av de fine guttene mine ♥ Etter en sløv start på dagen, da Oliver kom hjem fra bursdagsfeiring hos en barnehagevenn, pakket jeg begge de to minsteguttene, en haug med bagasje (man trenger jo det samme enten man overnatter en natt eller fire) og meg selv ut i bilen og satte nesen mot Fetsund. Roar ble igjen hjemme, alene, for å gjøre ferdig noen småprosjekter som har blitt hengende igjen, skru opp de siste klesskapene, rydde og vaske litt. Kjekt med litt ro til sånt, så da rømte jeg og barna huset og ba oss selv på besøk til søs, Rune og Miriam. Det ble (selvfølgelig) lettere kaos da vi kom frem, og både hunder og katter og barn skulle herje og vise seg frem samtidig, men vi koste oss stort med deilig middag, og kveldsbading av barna etterpå. Da de små var i seng var det tid for litt søster-sladring og et lite glass vin – og bursdagskake til og med! Koselig; heldige meg ♥

Jeg hadde en annen baktanke med turen også. Merethe ville nemlig gjerne ha selskap på Fotomessen på Lillestrøm, så jeg hang meg på der idag. Vi trasket rundt, kikket på stands’ene, drømte litt om allverdens fotoutstyr og ble inspirert av både foredrag og utstillinger. Herlig! I år skal jeg bli bedre til å ta bilder, og til å utforske forskjellige innstillinger på kameraet – ikke bare “safe” med P-programmet som jeg vanligvis gjør… ;)

Da barna og jeg kom hjem i ettermiddag hadde Roar virkelig stått på, så nå har vi klesskap – hurra! Jeg gleder meg til å få orden og oversikt over klærne igjen :D Fin helg, måtte den kommende uken også bli bra!

2 kommentarer til "Min dag, hurra! :D"

  1. Merethe says:

    Enig med deg – P-programmet på kameraet er jo egentlig Pyse-programmet. Tror vi begge må bli litt mindre pysete, og prøve ut litt andre innstillinger i ny og ne! :)

    • Jorunn says:

      Pyse-programmet ja, hihi, den var ny for meg, men det er jo egentlig sant :P Tror kanskje hvert femtiende bilde jeg tar er med manuelle innstillinger, så jeg ser at jeg trenger å tvinge meg selv til å “skru” litt ja…

RSS feed for comments on this post. And trackBack URL.

Legg igjen en kommentar