Lysfat med snacks

Skrevet av Jorunn 07.01.2011

I går fikk jeg besøk av et par venninner. Long time no see, så det ble en koselig kveld med mye skravling :) Det var et ganske impulsivt besøk så jeg rakk ikke å ordne istand så mye til servering, men litt snakcs har vi jo alltids i skapene. Til jul sto et trefat fra Broste på ønskelisten, og jammen dukket ikke nissen opp med det ;) Jeg digger at det er i tre, og elsker lysfat som kan pyntes og stæsjes på tusenvis av forskjellige måter. Da jeg fikk vite om besøket valgte jeg å omdekorere det litt fra “julepyntlysfat” til “lysfat med snacks”.

Gullmalte kongler, telysglass og kuler i fattigmannssølv med blonder og grov hyssing samt en lysmansjett med røde “bær” skaper en lun stemning, og den søte fattigmannssølvkrukken fra Kremmerhuset og det stripete kruset fra TineK (også en julegave) rommer deilig snacks. En engel, også den i fattigmannssølv (kjøpt på romjulssalg på Kremmerhuset), følger med på at vi ikke får i oss for mye av godsakene *ehh* *kremt* :P

2 kommentarer til "Lysfat med snacks"

  1. Merethe says:

    Jeg elsker fat!!! Altså… jeg også synes det er moro å innrede og pynte med og på fat :) Dette så jo kjempefint ut. Så kreativ du er!

RSS feed for comments on this post. And trackBack URL.

Legg igjen en kommentar