Lysekrona er på plass!

Skrevet av Jorunn 11.01.2011

Da vi fikk vite at vi fikk tilslaget på huset sa både Roar og jeg med en gang at vi måtte skaffe oss en fin lampe over spisekroken i stua. Vi var innom flere varianter før vi ble enige, og valget falt slutt på lysekronen “Silvia” fra Bohus. Den har stått i esken sin en måneds tid nå, men igår, da vi hadde elektriker innom her som skulle gjøre en annen jobb, ble den endelig montert på plass. Den er sååå fin (synes vi)! Og hele stua ble straks mye mer koselig nå som vi fikk en ordentlig lyskilde på plass i den delen av rommet.

Det eneste negative er at den ser ut til å ha fått en skade før vi hentet den, rammeverket er litt skjevt, og det var vanskelig å se før den var montert opp og all plasten var fjernet. Vi har vært i kontakt med Bohus, og vi skal få bytte den inn i en ny, men siden det er litt ventetid på denne lampen akkurat nå får vi beholde den til den nye er kommet til butikken. God service må jeg si :) Det betyr nye ørt-og-fjørti plastremser som må klippes av, men vi vil jo heller ha en uskadet lampe så da må det bare bli sånn.

På fredag blir spisestuestolene levert på døra, så stas! Både lysekrone og stoler på plass før bursdagen min, jeg trenger egentlig ikke flere bursdagsgaver jeg, hihi ;)

2 kommentarer til "Lysekrona er på plass!"

  1. Merethe says:

    Bare én ting å si: M I S U N N E L I G ! ! ! !

RSS feed for comments on this post. And trackBack URL.

Legg igjen en kommentar