Tur til Kjeåsen i Eidfjord

Skrevet av Jorunn 17.07.2005

Jeg har altså fortsatt ferie, og det kan bare beskrives som utrolig herlig! Jeg er i Sigdal hos mamma og pappa om dagen, kom hit torsdag kveld. Fredagen var ganske grå og trist så da rigget jeg meg til med scrappesakene i kjellerstuen, satte på litt musikk og koste meg med scrapping hele dagen faktisk! Resultatet ble 4 LO’er – 1 dobbel og 2 enkle (den ene var side 2 til en LO jeg hadde laget tidligere).

Pappa har i flere år snakket om at han kunne tenke seg å gå opp til Kjeåsen i Eidfjord, og på fredag kveld ble det bråbestemt at han, mamma og jeg skulle dra opp dit på lørdag. Jeg fant altså frem de gamle fjellskoene mine, lånte en overtrekksdress av mamma, pakket sekken min og voila – jeg var klar til tur. Vi dro litt over 8 lørdag morgen og var tilbake i Sigdal rundt midnatt. Det var en fantastisk tur, stien var tøff, men godt sikret så det var ikke skummelt å gå der. Pappa filmet en del, og mamma og jeg tok masse bilder, så nå har vi mange minner å se tilbake på fra turen. På vei tilbake stoppet vi i Hardangervidda Natursenter Eidfjord. Der ruslet vi rundt og så på utstillingene, så på panoramafilm og spiste en deilig middag. Det ble en lang dag, men det var absolutt en flott tur!

I dag hadde jeg tenkt å kose meg i solveggen, men det ser ut til at sola har gjemt seg litt. Håper den dukker opp igjen snart ;) Om det ikke blir retur til Drammen i dag, så blir det det i hvert fall i morgen. Skal bli litt deilig det også…

[Note: Importert fra MSN Spaces]

2 kommentarer til "Tur til Kjeåsen i Eidfjord"

  1. Merte says:

    Det ser jo kjempegøy ut med scrapping! Har aldri prøvd det før selv… Hva er en LO? Kanskje jeg må teste det der litt en gang… ser spennende ut!

    • Jorunn says:

      En LO er en forkortelse for en lay-out på “fagspråket” ;) Det er utrolig gøy med scrapping, og resultatet blir en slags blanding av et fotoalbum og en minnebok. Bør prøves!

RSS feed for comments on this post. And trackBack URL.