Stygg, ekkel, grå himmel

Skrevet av Jorunn 25.07.2005

Hvor ble det av sola? Jeg venter jeg, ikke forgjeves håper jeg?!

Nå sitter jeg på jobb igjen etter å ha hatt 3 uker med ferie. Kunne gjerne tenkt meg flere fridager, kanskje slått følge med Roar til Bergen på hans allers siste VG-lista-konsert denne sommeren. Men ferie må jo ta slutt engang også… Denne uka er jeg alene på jobb siden de andre to damene jeg jobber sammen med har ferie begge to. Neste uke kommer Marit tilbake, så da blir det ikke fullt så ensomt. Men – det er egentlig litt deilig å være alene også… Kommer til å gjøre en del rutineoppgaver siden jeg er alene her denne uka, men de neste ukene kommer jeg til å begynne å rydde opp etter meg. Jeg skal jo begynne i ny jobb 5. september!!

I helgen har jeg vært hos Roar-kjæresten. Dro innover til han på fredag, da overrasket han meg med deilig biff-middag :D På lørdag tok han seg en treningstur på sykkelen, mens jeg dro ned til byen for å shoppe litt scrappe-saker. På kvelden suste vi oppover til Hokksund i den røde VG-bilen, vannet litt blomster hos foreldrene hans, før vi kjørte tilbake til Oslo. Siden det ble såpass sent droppet vi middag og lagde oss varme toast istedet. Deilig med ost, salami, krydder, tomat og rødløk inni – namnam! Roar brukte mye av tiden på søndag til å jobbe litt. Jeg gjorde litt husarbeide for han, og da jeg hadde gjort det la jeg meg til rette på sofaen med en bok. Spiste Toro-moussaka til middag, den er faktisk veldig god! Også sjokoladepudding til dessert da… Med vaniljesaus… ;) Og med siste etappen av Tour de FranceTV2 i bakgrunnen ble det et veldig bra måltid! Vi fikk tid til et par spaserturer også, innimellom regnskurene. Fint å bevege seg litt!

Nå må jeg jobbe litt. Håper jeg får tid til å pakke en liten pakke til Elisabeth i løpet av dagen, slik at jeg kan få sendt den i dag. Hun skal nemlig få en liten overraskelse av meg… ;)

[Note: Importert fra MSN Spaces]

Comments are closed.