Snart arbeidsukeslutt

Skrevet av Jorunn 28.07.2005

Først av alt er jeg nødt til å fortelle hvilken flause jeg gjorde i går, tjihi… Jeg var i familieselskap hos kusina mi Maren Kristine i går, og det var kjempekoselig. Men jeg tror jammen jeg begynner å bli gammel og surrete jeg, jeg tok feil av alderen hennes! Min egen kusine!! Jeg var bombesikker på at hun ble 25 i år jeg, så jeg tenkte ikke på å regne i hodet at 2005-1981=24 år… Det var litt flaut da hun fortalte meg, foran hele selskapet at “jeg blir bare 24 i år asså, Jorunn”! Hihi, men jeg tok det med fatning da, skal prøve å få det riktig til neste år ;)

Roar var også med i selskapet. Han omtrent direkte fra den siste VG-konserten som var i Bergen. Bare et lite pit-stop i Oslo før han kjørte til Drammen. Han sov over hos meg, og jeg var litt misunnelig da han kunne fortsette å sove da jeg sto opp litt før 7 i dag tidlig. Han har nemlig hatt fri i dag og skal ha det i morgen også. Endelig har han fått anledning til å ta seg et par avspaseringsdager, og det har han jammen fortjent!

Dagen på jobb gitt egentlig veldig fort i dag, skravla litt om scrapping og U2 med Julie og Merethe på MSN, og innimellom fikk jeg faktisk journalført en del byggesaker også! Det beste med hele dagen var at Roar stakk innom på besøk rundt lunsjtider før han skulle kjøre tilbake til Oslo. Kosleig med besøk på kontoret!

Nå skal jeg sette meg ned og lage et kort til Maren Kristine. Hun skal i bryllup til en venninne på lørdag, så jeg har fått i oppdrag å lage et kort til brudeparet. Frem med papiret, og la masse inspirasjon fylle hodet mitt! Må ha det klart til i morgen, og da er det endelig fredag og snart helg!! :D

[Note: Importert fra MSN Spaces]

Comments are closed.