Scrappedilla og andre diller

Skrevet av Jorunn 26.07.2005

Jeg morer meg litt med at jeg har klart å inspirere både Merethe, Julie og Trine til å prøve scrapping! Merethe er i full gang og har allerede kjøpt seg litt utstyr, og både Julie og Trine er visstnok gira på å begynne de også! Merethe har til og med meldt seg inn på Scrapping.no, og i dag har vi (siden ingen av oss har hatt så mye å gjøre på jobb tydeligvis) skravla en del på Messenger. Synes det er gøy at andre også har lyst til å prøve!

Ringte mormor for litt siden, og hadde en hyggelig samtale med henne. Hun fortalte at Lise Merete hadde vært ute på fisketur – igjen (!), og fått noen fine fisker i går. Lise Merete har altså fått fiskedilla (og det synes jeg er veldig kjekt, for da får jeg kanskje noen fiskemiddager også, hihi ;)). Mormor er snart 80, men utrolig sprek for alderen. Hele sensommeren og høsten flyr hun rundt i fjellet etter molte og tyttebær og blåbær. Kjekt med sånne i familien også, for moltekrem er jo sååå utrolig godt! Mormor har bær-dilla med andre ord (eller kanskje heller molte-dilla…).

Jeg har lyst til å dra hjem og scrappe jeg… Godt Lier kommune opererer med sommertid, det vil si at jeg skal være her bare en time til!

[Note: Importert fra MSN Spaces]

4 kommentarer til "Scrappedilla og andre diller"

 1. ZenaMaFakka1 says:

  så på bildene i fotoalbumet av scrap boka.. den var veldig fin!

 2. Merte says:

  *scrappe scrappe scrappe* DILLA!

 3. juliekjensen says:

  nå har jeg bestilt papir og “scrape-ting” (kan ikke terminologien helt ennå, hihi) for nesten 400 kr fra scrapshop.no… gleder meg til å begynne å scrappe “ordentlig”, men kan nok hende jeg må få litt tips og råd etterhvert.. hehe

  • Jorunn says:

   Pengene flyr fort når man shopper scrappe-utstyr ja… Godt valg av butikk forresten, jeg har handlet der et par ganger og er fornøyd med servicen! Hehe, bare spør du, jeg er fortsatt nybegynner, men synes det er utrolig gøy å ta vare på bilder og minner på denne måten – bare hyggelig om jeg kan være til hjelp! Scrapping.no-forumet er jo også et bra sted å spørre ;)

RSS feed for comments on this post. And trackBack URL.