Kunsten å gjøre ingenting + møbelvindusshopping på nettet

Skrevet av Jorunn 01.08.2005

I dag har jeg gjort… Egentlig ingenting… Men det er egentlig ganske ålreit å gjøre ingenting også, det er faktisk veldig viktig for meg. Noen får energi av å vaske opp, andre drar ut på en lang treningstur, mens jeg – jeg lader noen ganger opp batteriene med å gjøre ingenting. Så i morgen tidlig, etter å ha gjort ingenting en hel dag og noen timers søvn i natt, er jeg klar for en ny dag, forhåpentligvis med litt mer energi enn jeg hadde i dag!

Jeg har forresten surfet litt på IKEA i kveld, og laget meg en ønskeliste med ting jeg har lyst til å innrede kontorkroken på soverommet mitt med. Orker ikke å ha “kontoret” i stuen, og siden jeg bare har en 2-roms leilighet er eneste alternativ soverommet. Her er listen:

I vår kjøpte jeg meg Buffer kaffefarget TV-seksjonSkeidar. Jeg har lenge siklet på en skjenk i samme serie og farge, og kanskje jeg kjøper meg den etter hvert også… Jeg har målt opp i dag, og den passer perfekt i hjørnet ved terassedøren! ;)

[Note: Importert fra MSN Spaces]

Comments are closed.