Forsinket bursdag hos Maren Kristine

Skrevet av Jorunn 27.07.2005

Nå har jeg egentlig fryktelig dårlig tid, for jeg skal i forsinket bursdag til Maren Kristine og jeg har enda ikke dusjet! Også sitter jeg her?! Jaja, skulle jo bare sjekke mailen, og da blir det fort litt mer surfing. Men nå må jeg ta meg selv i nakken og løpe på badet! Skal skrive kort og pakke inn gave også, så her er det bare å stå på!

Legger inn et bilde av noen deilige jordbær jeg tok nettopp også. Er det årets siste tro…? *buhuu*

[Note: Importert fra MSN Spaces]

1 kommentar til "Forsinket bursdag hos Maren Kristine"

  1. klæmframeg says:

    hej… eg heter marie og har lest litt i bloggen din og fant ut at der stod det mye om scrapple eller noe sånt.. lurte litt på hva det var.. og om du kunne fortelle meg litt om, det.. det hadde vert hyggelig. det høtest gange kjekt å drive med.. klæm fra meg

RSS feed for comments on this post. And trackBack URL.