Årets første bad!

Skrevet av Jorunn 10.07.2005

Dette har vært en varm helg… Roar kom til meg på fredag. Vi hadde nemlig fått invitasjon til grilling sammen med venner i Kongsberg. Vi rakk dessverre ikke grillingen siden Roar hadde litt å gjøre på jobben, men vi kom i hvert fall tidsnok til at han (jeg kjørte bil…) rakk å drikke et par pils før vi dro inn til sentrum. Årets jazz-festival var nemlig i full gang, så det var myyye folk ute! Vi droppet konsertene vi, og satset heller på folkelivet i jazz-gata ;) Søs og venninnen hennes Nina kom også en tur, så vi rakk så vidt å hilse på dem før Roar og jeg kjørte tilbake til Åssiden.

I går bestemte Roar seg for, av alle ting, å trene – på sykkel! Ikke skjønner jeg at han ikke svimla bort i varmen, men han kom da, om ikke annet, ganske kokt tilbake. Jeg holdt meg nemlig helst innendørs eller i skyggen… Tidligere på dagen hadde vi avtalt bading med Hans Chsristian, så vi plukka med oss han og dro opp på Landfalltjern for å bade. Selv jeg, som egentlig er pysete, tok en liten svømmetur, så det må ha vært ganske grei vanntemperatur! Etter en time i solen dro vi videre på grilling hos “svigers” i Hokksund. Der er det fullt hus for tiden – Håkon, Elisabeth og Theodor er på besøk fra Kristiansand og Roars besteforeldre er på besøk fra Bergen.

I dag ble det en ny Hokksund-tur. Roar dro oppover på sykkel, mens jeg kom etter i bil. Jeg våknet med dundrende hodepine i dag, så jeg slokna etter å ha skylt ned et par hodepinetabletter. Utover dagen gikk det faktisk bedre, det hjalp å ta det litt med ro på morgenen. Brødrene tok seg en treningstur på sykkel sammen, og etterpå fikk Roar tatt en liten service og vask på vidunderet av en sykkel. For oss andre inneholdt dagen mer bedagelige aktiviteter som leking med Theodor, avislesing, småprat, Tour de France på TV i skyggen, grilling og jordbærspising og underholdning da lille Theo skulle bade i bassenget sitt. Roar og jeg ruslet en liten tur i området rundt Nøstetangen-museet før vi dro tilbake til Åssiden.

Nå er han borte *sukk* Han drar til Trondheim på jobb i morgen, mens jeg fortsetter ferien min her i Brøttet. Jeg må forberede meg litt på hvordan jeg skal si til sjefen min at jeg kommer til å slutte i jobben min, og at jeg har lyst til å slutte så fort som mulig…

Nå er det leggetid, go’ natt!

[Note: Importert fra MSN Spaces]

Comments are closed.