3. gangsintervju, ojojoj!

Skrevet av Jorunn 07.07.2005

I går kveld var det liv på Bragernes Torg i Drammen. Carola og D.D.E. holdt konsert, og selv om det begynte å regne rett før artistene gikk på scenen så holdt folk ut! Jeg hadde ikke vært fremsynt nok til å ta med meg hverken jakke eller paraply, så jeg sto klissvåt under et tre hele kvelden… Lå og frøs litt før jeg endelig klarte å sovne i natt ja!

For en halvtimes tid siden fikk jeg en etterlengtet telefon fra MenyUltra – de vil ha meg tilbake i morgen på 3. gangsintervju!! Gjett om jeg ble glad nå! I ettermiddag drar jeg til Roar for å slappe av sammen med han. Kanskje han kan hjelpe meg med å tenke på litt andre ting enn jobbintervjuet…

[Note: Importert fra MSN Spaces]

2 kommentarer til "3. gangsintervju, ojojoj!"

  1. trinemor1980 says:

    Skal krysse fingrene for deg!! Lykke til!! :-)

  2. Merte says:

    GRATTIS!!! Skal tenke på deg! Og krysse det som krysses kan! *klem*

RSS feed for comments on this post. And trackBack URL.